Agape Expert

O nama

O meni

Ja sam Aleksandra Protulipac, rođena pod suncem Karlovca, a svoje znanje o ljudskoj psihi stjecala sam na valovima grada Rijeke, gdje sam usvojila tajne psihologije.

S ponosom vam otkrivam svoj životni poziv – rad s djecom. Posljednjih deset godina provela sam u raznobojnom svijetu dječjih osmijeha, gradeći mostove između mašte i stvarnosti. Svaki dan je pustolovina, svaka suza prilika za učenje, a svaki smijeh gradnja mosta između srca djeteta i svijeta oko nas.

A 2017. godine krenula sam na još jedno putovanje, edukaciju za integrativnog dječjeg i adolescentnog psihoterapeuta. Sada, uz stručnost koju donosim, pružam dublju podršku emocionalnom rastu i razvoju najmlađih.

No, moje srce nije samo stručno – ono je i majčinsko. Kroz izazove i čuda roditeljstva, dijelim svakodnevne trenutke s devetogodišnjom djevojčicom. Razumijem radosti i borbe svakog roditelja, jer sam i sama u toj priči.

Ova stranica nije samo o meni – to je most između mene i vas, mjesto gdje se susreću iskustva, strasti i život. Ako tražite podršku u razvoju vašeg djeteta ili dijalog o roditeljstvu, slobodno istražite ovaj svijet i javite mi se. Radujem se dijeljenju iskustava i oblikovanju zajedničke priče.

10 godina

Iskustva

fleksibilno

radno vrijeme

skupa do

uspjeha
rawpixel-256641-unsplash

Misija

Savjetovanje i podrška naša je zadaća. Vaša je zadaća da ju zatražite od nas.

Vizija

Želimo da svako dijete i svaka odrasla osoba dobije podršku, na naćin na koji joj je podrška potrebna, da bi bila sretnija i zadovoljnija. 
Kako bismo tu viziju ostvarili omogućili smo korištenje i primjenu suvremenih načina komunikacije, kontinuiranu edukaciju i usavršavanje, a sve s ciljem zadovoljnih korisnika. 
Želimo postati vodeći lider u pružanju savjetodavne podrške i pomoći na području RH i šire. 
rawpixel-423663-unsplash
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.